Ervaringen

Wil je een ervaring of gedachte delen? Dan kunt u hier iets achterlaten.


Door: Rianne Buurmeijer
Yoga betekend voor mij ontspanning! Na een stres volle jaar en spanningen in mijn lichaam heeft Liza met yoga me echt weer leren te ontspannen en rust in mijn hoofd te krijgen. Elke week kijk ik er naar uit om er weer naar toe te gaan.


Door: Elsbeth Prins
Sinds een half jaar doe ik wekelijks yoga bij Liza. En.... na meer dan 3 jaar rugklachten en altijd wakker worden door en met rugpijn heb ik sinds een maand geen klachten meer, en dat is heerlijk! De lessen zijn voor mij even een moment van rust en genieten, de sfeer is ontspannen en gezellig. Denk je erover om hier met yoga te beginnen: doen! Het is een verrijking voor jezelf.


Door: Jeanette
De yogalessen zijn voor mij een heel fijn rustmoment in mijn drukke week Ik vind er inspanning en ontspanning op een hele fijne manier in een sfeervolle ruimte en met een klein groepje lieve mensen. De yogaoefeningen doen me goed en maken al mijn spieren losser en leniger. Ik voel me altijd weer fit en vol energie na een les.


Door: helma
Lieve Liza, Ik ben nu alweer meer dan 1 jaar bij je met yoga. En iedere keer als ik kom geniet ik van de rust dat bij jou uitstraalt.

De stilte de harmonie de lessen en de kleine groep maken het persoonlijk en verbonden. Het is voor mij altijd weer een verademing en een plezier.

Bedankt


Door: petra ottens
Lieve Liza, Dank je wel voor al die fijne uren yoga die ik bij jou heb gedaan! Ik neem ze mee mijn leven in en zal nog vaak aan je terugdenken! Ook je stem kan ik gelukkig nog vaak horen, op een cdtje met aandachtsoefeningen. Groetjes Petra


Door: Mariska Kooi
Ik heb deelgenomen aan de zwangerschap yoga. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Er is veel aandacht voor het ontspannen, verschillende ademhalingstechnieken die te gebruiken zijn tijdens de bevalling en niet geheel onbelangrijk het bekken gebied.
De sfeer is goed.
Ik kon op een gegeven moment niet meer op mijn rug liggen, hiervoor bedacht Liza dan andere oefeningen, heel fijn.
Bedankt Liza.


Door: helma
Vandaag heb ik mogen ervaren om jullie tuin yoga te doen.

Hoe verfrissend en geweldig is dat om in de rust met de natuur en de geluiden alles tot je te laten komen.

Dat we op het eind ook nog een spontane lachsessie hebben gekregen, door een kip van jou, was helemaal geweldig.

Voor mij was het een super avond.
bedankt
lieve groet
helma


Door: Gea
Liza,

Iedere week is het weer genieten, om naar je sfeervolle yoga ruimte te komen. Het doet me goed om vanuit de hectiek van alle dag, bewust even stil te staan bij mezelf en tot mezelf te komen, door ademhaling, houdingen en meditaties.
Uit ervaring kan ik zeggen dat dit alles er toe heeft bijgedragen, dat ik beter slaap. Ook helpt het me om de ontspanningsoefeningen hiervoor te gebruiken die je voor me op m`n MP4 hebt gezet. Bedankt!

Gea


Door: Alie Vonk
Ik stond aan het begin van de door Liza opgezette yoga lessen vorig jaar. Wat is het een feest en is het echt genieten van yoga bij asanaki. Ik heb als proefpersoon heerlijke ervaringen beleefd en wat is de yoga- ruimte geweldig ingericht. Ik denk ook nog aan de keren dat we heerlijk in de tuin onze oefeningen deden samen met Bert en Joppe. De avondzon,vogelgeluiden en de zachte stem van Liza.
Ik zou iedereen gunnen om bij asanaki yoga te volgen.Een echte belevenis.


Door: Sannemarije
Liza, het is heerlijk om elke week bij jou te yoga-en, zoals ik dat noem.

In een fijne, kleine groep. Ongedwongen, maar er wordt wel gewerkt! Fijn om zo bewust bezig te zijn met beweging en ontspanning. En daarbij ook een heerlijk vast onderdeel in mijn doorgaans onregelmatige week. Even pas op de plaats tijdens jouw yogalessen. Fijn hoe je ons met jouw prettige stem, die rust brengt, door de asanas begeleidt. En na de les altijd nog even na-kletsen met ons leuke groepje. Ik voel me welkom!

Liefs, sannemarije


Door: Helen
Liza, je bent een prachtvrouw. Met veel toewijding en respect verzorg je yoga-lessen voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Een kwetsbare groep als het om ons lichaam gaat. Je achtergrond als verpleegkundige is hierin voelbaar. Ik hoop nog lang aan je lessen deel te nemen of met je samen te werken.

Veel liefs, Helen


Door: Mienke
Liza, bedankt voor de fijne yogalessen gedurende mijn zwangerschap!
Iedere week keek ik er weer naar uit om heerlijk te mogen ontspannen.
Het voelde goed om de yoga-oefeningen te doen, te blijven bewegen met die bolle buik! De ontspannings- en ademhalingsoefeningen kwamen daarnaast goed van pas tijdens de zwangerschap, de bevalling en ook in mijn sport! Ik kijk terug op een heel gezellige tijd iedere woensdagavond met Renate, Reineke, Monique en Liza! Nogmaals erg bedankt!!

Een lieve groet,
Mienke.


Door: helma
Lieve Liza, ik vind het heerlijk om yoga bij je te doen.

De ruimte straalt veel rust en harmonie uit. Waardoor ik even tot stilstand kom van de lawaai en drukte van buiten.

Doordat je een kleine groep doet, voel ik de energie ook gedeelt. Omdat we ook heel bewust met het lichaam bezig zijn, voel ik dat ik weer lichaam en geest 1 worden. Ik ga altijd met vernieuwde energie naar huis.

Bedankt Liza voor het delen van jou ervaring.

vriendelijke groet helma