Tarieven

Abhyanga (120 min) € 90,00

Een massage van het hele lichaam met behulp van warme Ayurvedische kruidenoliën, afgestemd op de constitutie of klacht. Lichaam en geest ontspannen en uithoudingsvermogen en weerstand worden gestimuleerd.

Hoofd- en gezichtsmassage (45 min) € 25,00

Een zeer kalmerende en ontspannende Ayurvedische massage. De hoofdmassage draagt bij aan een goede conditie van haren en hoofdhuid en geeft voeding aan de haarwortel.

Reinigingsbehandeling van het gezicht (45 min) € 25,00

Tijdens de gezichtsmassage wordt het gezicht diep gereinigd met een Ayurvedische lotion en vervolgens gemasseerd met een “op de behandeling afgestemde” Ayurvedische gezichtscrème. Deze behandeling werkt reinigend, verzachtend, beschermend en houdt de huid gezond. Afrondend worden nek en schouders intensief met kruidenolie behandeld.

Shirodhara (120 min) € 90,00

Een Ayurvedische behandeling van het hoofd waarbij warme olie vanuit een kelk continu over het voorhoofd wordt gegoten. Shirodhara wordt ingezet bij mentale klachten en aanbevolen bij stress, spanning, hoofdpijn, migraine, futloosheid, vermoeidheid, depressie, ADHD. Shirodhara wordt altijd gecombineerd met een totale lichaamsmassage. Deze behandeling wordt door twee therapeuten uitgevoerd.

Reinigingsbehandeling, Pindasvedana (90 min) € 80.00

Een weldadige en reinigende Ayurvedische warmtebehandeling, ook wel "Navarakizhi" genoemd. Navara verwijst naar het gebruik van rijst. Navarakizhi kenmerkt zich dan ook door het samenpakken van rijst, melk en een kruidenextract in zogenoemde "kruidenstempels". Tijdens de behandeling wordt het lichaam door deze kruidenstempels gereinigd. Pindasvedana wordt aanbevolen voor verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam, verbetering van de tint van de huid, bevordering van de spijsvertering en bij circulatiestoornissen. De kruidenstempels worden volgens Ayurvedische traditie speciaal voor de betreffende behandeling met de hand gemaakt. Deze behandeling wordt door twee therapeuten uitgevoerd.

Modderpakking, Udvartana (60 min) € 50,00

Bij de Ayurvedische modderpakking wordt het hele lichaam ingewreven met mineraalrijke klei afkomstig uit het Himalayagebergte. Nadat de klei op de huid is aangebracht wordt het lichaam warm ingepakt om in te trekken. De pakking wordt daarna met warm water afgenomen. De pakking is diep reinigend, verfrissend en opwekkend en verwijdert oude huidcellen. Het stimuleert de doorbloeding van de huid, houdt de huid soepel en elastisch en ontspant de spieren. Deze behandeling wordt afgesloten met een oliebehandeling (abhyanga) en/of een gezichtsmassage.

Cadeaubonnen vanaf € 25,00 voor een hoofd- gezichtsmassage of reinigingsbehandeling van het gezicht.

Strippenkaart voor zes volledige lichaamsmassages € 90,00 per behandeling de zesde abhyanga is gratis.